Künye

Sahibi
BAŞAK ÇİÇEK


Genel Yayın Yönetmeni
BİLGEHAN ÇİÇEK


Genel Yayın Yön. Yrd.
ASİYE AKTAŞ

Reklam / Advertise :  haberlerafyon03@gmail.com


Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.  haberlerafyon.com yazıların sorumluluğunu almaz.

Yayın İlkeleri & Kullanım Koşulları

1- Hakaret, küfür, alay, aşağılama içeren, eleştiri sınırlarını aşan, belgesiz ve delilsiz iftira içeren, ırkçılık-bölücülük ve ayrımcılık içeren, tamamı büyük harfle yazılan, spam ve tekrar yorumlar onaylanmamaktadır. Ancak, -nadir de olsa- teknik aksaklıklardan, gözden kaçan ya da sehven bu yorumlar onaylansa dahi Afyon Haberleri yasal olarak sorumluluk kabul etmez.

2- Haberlere eklenen yorumlardan, onaylansa dahi yorumu ekleyen kişi ya da ip sorumludur. Afyon Haberleri, bu yorumlardan dolayı hukuki olarak sorumluluk kabul etmez. İlgili yorumla ilgili ip-kullanıcı bilgileri adli makamlarca istenildiği takdirde verilecektir.

3- Haberler ya da haberlere eklenen okuyucu yorumlarıyla ilgili kişisel haklarına ihlal, hakaret, iftira olduğunu düşünen muhatapların, gereğinin incelenmesi ve yapılması için, Afyon Haberleri’nin iletişim kanallarından editörlerimizle iletişime geçmeleri ve taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Aksi durumda oluşabilecek hukuki ihtilaflarda sitemiz sorumluluk kabul etmeyecektir.

4- Sitemizde otomatik olarak yayınlanan Adsense reklamlardan ve harici linklerden sitemiz sorumlu değildir.

Bu siteye giren ve yorum yazan bir okuyucu olarak şunları peşinen kabul ediyorum:

“Ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım