Zincirleme trafik kazasında 12 kişi öldü, 3’ü ağır 31 kişi yaralandı!

Yayınlama: 07.05.2023
Düzenleme: 07.05.2023 01:53
A+
A-

Hatay’da iki aracın çarpışmasıyla zincirleme trafik kazası meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşanan kaza ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Bakan Koca açıklamasında: ” Antakya’nın Topboğazlı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir kamyonla otobüste yangın meydana gelmiş, 12 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3’ü ağır olmak üzere 31 vatandaşımız yaralanmıştır. Olay yerine 22 ambulans ve 3 UMKE Ekibi görevlendirilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralıların sağlıklarına en kısa sürede kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız. Her birine geçmiş olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Çevredekilerin ihbar etmesi ile birlikte kaza bölgesine çok sayıda sağlık ekibi, kurtarma ekibi ve itfaiye ekibi gönderildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise sosyal medya hesabı üzerinden: “Antakya’nın Topboğazlı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter’dan yaptığı açıklamada: “atay Kırıkhan ilçesi Topboğazı mevkiinde yaşanan elîm trafik kazasında hayatını kaybeden 12 hemşehrimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İlgili tüm yetkililer olay yerinde, teyakkuz halinde durumu takip ediyor. Hemşehrilerimize geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

Afyonhaberleri.com olarak kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.