4.Kiraz Çiçeği Foto Safari etkinliğinde Gençlik Merkezi rüzgarı

4.Kiraz Çiçeği Foto Safari etkinliğinde Gençlik Merkezi rüzgarı
Yayınlama: 02.05.2023
Düzenleme: 02.05.2023 23:39
A+
A-

Afyonkarahisar’a bağlı Sultandağı ilçesinde 4.Kiraz Çiçeği Foto Safari etkinliği düzenlendi. Mehter Marşı ile başlayan etkinlik, halk oyunları gösterisi ile devam etti. Düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde görev yapan fotoğraf eğitmeni Başak Çiçek ve öğrencileri; Akile Şen, Merve Kaya ve Yeliz Sezgintürk katıldı.

En güzel fotoğraf karesini yakalamaya çalıştılar

Afyonkarahisar Valiliği, Sultandağı Kaymakamlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Sultandağı iş birliğinde her yıl olduğu gibi bu yılda Kiraz Çiçeği Foto Safarisi faaliyeti gerçekleşti. Yeşilçiftlik Kasabasında düzenlenen etkinlikte eğitmen Başak Çiçek ve öğrencileri en güzel fotoğraf karesini yakalayabilmek için çaba sarf etti.

“Eğitimde gördüğümüz teknikleri uyguladılar”

Kiraz Çiçeği Foto Safari etkinliğine katılan eğitmen Başak Çiçek: “Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak öğrencilerimizle birlikte etkinliğe katılım sağladık. Öğrencilerim, eğitimde gördüğümüz teknikleri uyguladılar. Öğrencilerim yüzlerce fotoğraf çekti. Gerçekten çok güzel kareler de yakalayan öğrencilerim oldu. Öğrencilerimin çektiği fotoğrafların derece almasını bekliyorum.” dedi.

“Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini gezdik”

Konuşmasına devam eden Çiçek: “ Düzenlenen bu etkinlikte öğrencilerim hem fotoğraf çekti hem de Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini gezdi. Bu süreçte emeği geçen başta Afyonkarahisar Valiliğine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, İl Kültür ve Türizm Müdürlüğüne, Sultandağı Kaymakamlığına ve belediyesine çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Foto Safari etkinliğinin ardından katılımcılar; Eber Gölü, Sultandağı Sahipata Kervansarayına giderek kültürel tarihi yerinde inceledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.